Igangværende Lektion
Kursus indhold

Referat den 2. marts 2020

METAsundhed Danmark

Referat fra bestyrelsesmøde d. 02.03.20 kl. 20-21:30

Deltagere: Linda Betsy, Lisbeth Lundgaard, Lars Mygind, Nadia Zarling, Betina Lundis, Henriette Fisker og Anette Thejl.

1: Velkomst ved forman, Linda

2: Valg af ordstyrer: Linda Betsy

3: Valg af referent: Anette Thejl

4: Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde d. 07.01.20 samt referat fra generalforsamling d. 04.02.20.

Begge referater godkendt med følgende notat til opfølgning. Referater fra forrige bestyrelsesmøder sendes som PDF til Web udvalget, således at de kan ligges ind. Web udvalget sørger også for at få lagt den nye uddannelsesstruktur ind.

5: Nyt fra Udvalgene.

PR-udvalget. I denne uge laves 1. video, som efterfølgende ligges på METAsundheds Facebook side. Det tilføjes et link til METAsundhed danmark; https://metasundheddanmark.org/

Derudover går de i gang med at gøre reklame for det nye opslagsværk, der snart er på trapperne.

Opslagsværk-udvalget:
ER i gang med sidste rettelser. Forventes klar til tryk primo april.

Uddannelses-udvalget:
Linda og Lisbeth har set på materiale til Grundkursus (slide-show) Det er dog ikke helt færdigt. Herefter sættes der lidt ro i udvalget.

Arbejdsopgaven med eksamensbeviser er langsomt gennem tiden landet i uddannelsesudvalget og her bliver det liggende. Betina Lundis tilbyder fremadrettet at arbejde print af disse beviser, da hun også kan arbejde i programmet Illustrator.

Web-udvalget:
Holder møde d. 03.03.20. Der er udfordringer med hjemmesiden (portal og sikkerhed) De arbejder med at finde mulige løsninger. Lars anbefaler et par gode webfolk, hvis det skulle blive nødvendigt. Derudover kender Betina en del til IT og kan trækkes på i udvalget.

Aktivitets-udvalge:
Der er blevet afholdt 2 møder vedr. den kommende konference. Der er kommet positive tilbagemeldinger fra følgende oplægsholdere: Lars. Nadia, Linda, Lisbeth, Penny og Gitte. Når emnerne er helt på plads annonceres det på hjemmesiden. Husk billeder af oplægsholdere.

Derudover bliver der lavet emner til de kommende webinars. Lars og Nadia melder sig klar til Q&A

OBS: Nyhedsbrev.

6: Medlemskab:
Man kan være medlem af foreninge på 2 måder; Kat. 1 eller Kat2.

Kategori 1: koster 1000 kr. Her får man mulighed for eksamensbevis, kommer på behandlerlisten, kan se referater, modtage nyhedsbreve, adgang til webinars og rabatter på opslagsværk og konferencerne.

Kategori 2: Koster 450 kr. Her er det kun muligt at modtage Nyhedsbreve, se referater og deltage i webinars.

7: Hvor står vi mht. MHI og varemærkestyrelsen:
Linda orienterede om situationen med MHI og varemærkestyrelsen. Der er enighed i bestyrelsen om at vi fortsætter med at indsamle beviser for at vi frit kan bruge navnet, begrebet METAsundhed. Lisbeth, Lars og Nadia fremsender info til Linda med fakta, der er brugbart. Linda undersøger om der er givet en Deadline.

8: Evt.
Linda foreslår at bestyrelsesmøderne fremover kun afholdes hver 2 mdr. Dette vil give mere plads, tid til arbejdet i de forskellige udvalg. Dette er der enighed om.

Næste møde d. 28. april. Samt 30 juni 2020

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!