Igangværende Lektion
Kursus indhold

Referat den 30. juni 2020

METAsundhed Danmark

 

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. juni 2020, kl 20-22:00

Tilstede: Linda Betsy Lauridsen, Lisbeth Lundgaard, Lars Mygind, Nadia Zarling, Betina Lundis, Henriette Fisker og Anette Thejl

1. Formanden bød velkommen

2. Ordstyrer: Linda Lauridsen blev valgt

3. Referent: Linda Lauridsen blev valgt

4. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde
Referatet blev godkendt.

5. Orientering fra formanden.
Formanden informerede om at Thorsten og MHI har meddelt at såfremt MHI taber sagen i Varemærkestyrelsen, vil de anke sagen og dermed kunne trække sagen og dermed også deres “ret” til METAsundhed ud indtil slutningen af 2021.
Nadia meddelte at hun på grund af sagen har valgt at melde sig ind i MHI

6. Orientering fra kassereren, antal medlemmer, tilmeldte til konferencen
Vi er 86 medlemmer hvoraf 74 er meldt ind i FB gruppen.
24 har pt tilmeldt sig konferencen.
Det blev besluttet at Henriette eller Betina sender medlemslisten til Linda som vil kontakte de medlemmer som endnu ikke er meldt ind i FB gruppen, så de kan blive medlem af gruppen.
Det blev besluttet at forlænge early bird til søndag den 5. juli og udarbejde små videoer fra oplægsholderne som reklame for deres oplæg til foreningens medlemmer

7. Nyt fra udvalgene
Evt. udeståender fra seneste bestyrelsesmøde
Opslagsværksudvalget: Simplero, grafiker
Nadia meddelte at hun har undersøgt Simplero og mener det vil kunne lette arbejdet for kassereren og samtidig fungere som elektronisk opslagsværk.
Bestyrelsen besluttede at bevillige ca. 7.000 årligt til Simplero
Der er brug for en grafiker og Betina Lundis tilbød at hjælpe med nogle opgaver. Betina har på vegne af uddannelsesudvalget arbejdet på nogle nye hjernekort som blev præsenteret og kommenteret på. Der er forslag til mindre ændringer, men ellers begejstring for skitserne.
Aktivitetsudvalget: Konferencen
Der arbejdes på at skabe opmærksomhed om konference og vi løber fortsat ind i at vi mangler et marketingsudvalg i foreningen.
Penny Croal kan højst sandsynligt ikke deltage in person på konferencen, men har forslået at hun er på online. Dette har vi takket ja til

8. Strategi for det kommende år.
Punktet blev udsat til senere i år.

9. Eventuelt
Anette gav udtryk for at hun savnede en mere harmonisk bestyrelse og at beslutningerne blev truffet af en samlet bestyrelse.
Det blev besluttet at oprette en gruppe på FB for bestyrelsen hvor tanker, ideer og forslag kan deles.
Det blev samtidig påtalt at når en mail sendes til bestyrelsen, så er det god stil at svare at man har set mailen og sende evt. kommentarer til den samlede bestyrelse.
Det blev også besluttet at der fremover sluttes af med et punkt der hedder ”Evaluering”, så vi sikre at alle er blevet hørt og føler sig godt tilpas med mødet og de beslutninger der er truffet og besluttet.

Referent: Linda Lauridsen

Næste møde d. 25 august 2020.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!