Igangværende Lektion
Kursus indhold

Referat den 24. maj 2022

METAsundhed Danmark

Referat af bestyrelsesmøde i METAsundhed Danmark den 24. maj 2022
Tilstede var: Benedikte, Lisbeth, Nadia, Betina og Linda
Afbud fra: Anette og Henriette

  1. Velkommen af formand
    Formanden bød velkommen


  1. Valg af ordstyrer
    Lisbeth


  1. Valg af referent
    Linda


  1. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde
    Godkendt


  1. Orientering fra udvalgene, herunder konferencen 2022 (se Anette’s mail)
    Nadia: det nye opslagsværk er kommet ud, solgt via Simplero og i MI, bliver automatisk sendt ud. 30 opslagsværk er solgt til medlemmer, enkelte har efterspurgt et ”pick up” sted i Jylland, Lisbeth vil gerne være ”pick up” sted, men det kræver at flere ønsker at hente der. Illustrationerne er lagt i Dropbox.
    Benedikte: Tracey har fortalt om allergi, men hendes video skal redigeres. Det blev besluttet at Benedikte sender videoen til Tracey som selv må redigere videoen.

Betina: mangler kommunikation omkring webinarer og konferencen så hun kan lægge det på hjemmesiden. Kommunikationen SKAL altid gå til webansvarlig@metasundheddanmark.org

Alle informationer skal fremgå af det der skal lægges på hjemmesiden, så Betina ”kun” skal lægge det op og ikke selv ”digte” tekst og lede efter informationer. (Lisbeth laver intro video om hvordan der udarbejdes link til webinarer til foreningen) Lisbeth anmoder bestyrelsen om at gå ind på hjemmesiden og kommenterer for evt mangler.
Uddannelsesudvalget: arbejder stadig på Master indholdet og har koncentreret sig om uddannelsesplaner for ”undervisere”
Linda (formand): vi har vundet retssagen mod MHI, vi afventer den 7/6 hvorefter MHI ikke længere kan anke sagen. Til næste møde 3. august kl. 19 skal der aftales evt. kompensation for udvalgsmedlemmer.


  1. Siden sidst: Lisbeth – dankort betaling, kort til foreningen
    Der skal udarbejdes en vedtægtsændring så det bliver muligt for foreningen at få et hævekort og en særskilt konto med er mindre beløb til hævekortet


  1. Evt. se mail fra Benedikte
    Nadia orienterede om at Mygind Institute har valgt at skifte navn fra METAsundhed til Psykosomatisk Traumemodel, men fortsat vil bruge samme indhold og leve op til kravene som foreningen har.


  1. Evaluering
    Short and sweet møde, blev afsluttet kl 20

 
Næste møde den 3. august 2022 kl. 19

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!