Igangværende Lektion
Kursus indhold

Referat den 22. juni 2021

METAsundhed Danmark

Referat af bestyrelsesmøde den 22. juni 2021 

Til stede:

Tilstede var: Lisbeth Lundgaard, Anette Thejl, Henriette Fisker, Benedikte Johannsen og Linda Lauridsen

  1. Velkommen af formand
    Formanden bød velkommen og meddelte, at der var afbud fra Nadia Zarling og Betina Lundis

  2. Valg af ordstyrer.
    Linda blev valgt

  3. Valg af referent.
    Linda blev valgt

  4. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde.
    Referatet blev godkendt

  5. Orientering fra formanden
    Linda orienterede om, at der kun var kommet 2-3 henvendelser angående besked på foreningens Face Book side, og at hun mangler hjælp, fra primært Lars Mygind og Lisbeth Lundgaard til at skrive ud til deres tidligere kursister for at finde dem, som har brugt ordet METAsundhed før juni 2019 og ikke været medlem af IMMA eller MHI.
    Herudover orienterede Linda om arbejdet med at få foreningens RAB-godkendelse. Bestyrelsen blev enige om at fremlægge forslaget på generalforsamlingen og hvis der er enighed om at arbejde videre på at få RAB-godkendelse, så optages arbejdet herefter.
    Der er og har været mange arbejdsopgaver for bestyrelsen og sommerferien er tiltrængt.

  6. Konference og generalforsamling 2021.
    Der er pt ca. 25 tilmeldte til konferencen. Benedikte fra PR-udvalget blev opfordret til at ”reklamere” gentagende gange for konferencen så vi kan få flere deltagere.
    Der skal udarbejdes ”Foreløbig dagsorden, revideret regnskab, budget for det kommende år og formandens beretning” som skal udsendes senest 30 dagen inden afholdelse af generalforsamlingen.

    På valg på generalforsamlingen er formanden Linda Lauridsen, Lisbeth Lundgaard ansvarlig for Uddannelsesudvalget, Anette Thejl ansvarlig for Aktivitetsudvalget og Nadia Zarling for Opslagsværksudvalget og Henriette Fisker som kasserer.
    Der blev igen drøftet muligheden for at ansætte en sekretær/kasserer til foreningen. Én som har mere end brugererfaring med Simplero. Simplero giver kasserer Henriette Fisker store udfordringer i forbindelse med bogholderiet.
    Det blev besluttet at der på dette års konference ikke måtte være nogen former for undervisning om aftenen, da disse skal bruges til socialt samvær.

  7. Nyt fra udvalgene
    Kort orientering fra udvalgene.
    Aktivitetsudvalget ok med webinars resten af året. Det blev besluttet at reservere Fjeldsted Skov på Fyn til konferencen 2022.
    Uddannelsesudvalget arbejder videre med at finpudse undervisningsmaterialet til diverse uddannelser og holder igen med RAB godkendelsen indtil beslutningen er endelig truffet på generalforsamlingen.

  8. Eventuelt
    Intet på eventuelt.
    Det var et godt og konstruktivt møde med en god stemning.


Nyt bestyrelsesmøde aftalt til den 9/8-21 kl 19

Referent: Linda Betsy Lauridsen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!